Ritme i color porto-riqueny i sincronia i tradició polonesa a la Mostra de Dansa

Un any més la Mostra Internacional de Dansa organitzada per la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) en col·laboració amb l’Esbart Sant Marçal de Cerdanyola que organitza la Mostra de Dansa Popular a la ciutat veïna va registrar una molt bona entrada de públic diumenge passat al Teatre Auditori.
Uns espectadors que van gaudir amb dues bones exhibicions de folklore. Per una banda amb el ritme i els colors del grup procedent de Puerto Rico que va ballar peces cantades en directe i on van sorprendre les danses de carnaval.
I per altra banda amb la sincronia i la majestuositat de les danses poloneses. Uns balls molt ben executats al ritme que marcaven els violins, també interpretats en directe.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies