L’aparcament del CAP II continua tancat dos mesos després d’acabar les obres

Porta des del 2013 tancat i encara no es pot utilitzar. Els problemes que tenia l’aparcament subterrani del CAP II feien necessària una actuació per tal de garantir la seguretat.  Es va tancar d’un dia per l’altre però les obres de rehabilitació van trigar en arribar.
Finalment es van iniciar al setembre de 2015. El passat 17 de maig l’Ajuntament informava que les obres havien finalitzat i que per l’aparcament situat a peu de carrer s’havia signat un conveni amb l’Institut Català de la Salut (ICS) per tal que sigui la pròpia Policia Local qui pugui ampliar la seva competència per a la sanció i retirada de vehicles en aquesta zona de pàrquing. A la mateixa nota explicava que l’ICS estava “acabant de realitzar les darreres gestions per tal que, en breu, s’obri de nou l’aparcament soterrani”. En concret l’ICS estava estudiant la instal·lació d’un control d’accés al subterrani però no s’ha concretat res més sobre la data d’obertura.
Així que després de dos mesos amb les obres fetes encara no es coneix quan entrarà en funcionament l’aparcament, que complirà en breu tres anys en desús, complicant així l’accés al centre sanitari.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies