La PAH organitza una festa reivindicativa per tancar el curs dissabte al parc Rizal

Lluita i celebració. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha preparat per aquest dissabte 23 de juliol una jornada per celebrar la cloenda del curs. I ho farà denunciant la quantitat d’habitatges buits que hi ha al municipi. A les 9h a l’Avinguda Catalunya, davant el CAP Pinetons, començarà una cercavila per assenyalar els pisos buits. Els primers seran els HPO dels Pinetons i seguiran recorrent el poble fins arribar al parc Rizal.
Allà, al costat de la seva seu, hi haurà un esmorzar popular, actuacions de batucada i l’actuació de ‘Buscando al Duende’. Al migdia continuarà la festa amb paella popular a tres euros i sorteig d’un pernil i un formatge. Un cop recuperades les forces la festa seguirà a la tarda amb el Diables de Ripollet i una masterclass de Bodycombat.
Tots els diners recaptats durant la jornada seran destinats a fer front a les despeses generades per la denúncia del BBVA a cinc membres de la PAH per una acció de protesta realitzada a les oficines de l’entitat bancària.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies