L’Escola de Música obre matriculacions pel proper curs els dies 5 i 7

A partir d’aquest mes de setembre l’Escola de Música de la Societat Coral El Vallès inicia el seu segon curs complet al CIP Molí d’en Rata. Abans que comencin a sonar els instruments des de l’entitat obriran el període de matriculacions per als diferents nivells i activitats que ofereixen. Els propers 5 i 7 de setembre, de 17 a 20.30h, rebran la formalització de matricules.
En el seu primer any de funcionament l’Escola ha comptat amb més d’un centenar d’alumnes i més enllà de les activitats educatives el centre ha realitzat diversos recitals i ha començat també el projecte de crear una banda.
Per rebre més informació sobre l’Escola es pot contactar a través del correu escolascv@gmail.com i al telèfon 673412144.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies