Tres anys després es reobre l’aparcament soterrani del CAP II però només de dia

Des d’aquest dijous 15 de setembre ja es pot tornar a utilitzar l’aparcament soterrani del CAP II. Es va tancar l’any 2013 per deficiències estructurals però les obres de rehabilitació no es van iniciar fins l’any 2015. L’actuació es va perllongar fins el passat mes de maig i malgrat que l’aparcament ja estava rehabilitat s’ha hagut d’esperar quatre mesos més per poder accedir. El motiu ha estat que l’Institut Català de la Salut (ICS) havia d’instal•lar el nou control d’accessos.
Abans es podia entrar i aparcar sense cap limitació sota el CAP II i de fet l’aparcament ajudava a alleugerir els problemes d’estacionament al barri. A partir d’ara, en canvi, l’accés està controlat per una barrera. I malgrat que al CAP II hi ha servei d’urgències nocturn només es podrà fer ús de l’aparcament soterrani de les 7.30 a les 19.30h, estant prohibit deixar el cotxe a les nits. Per assegurar el compliment d’aquest horari s’ha instal•lat un circuit tancat de televisió i a través d’un acord amb l’Ajuntament de Ripollet, serà la Policia Local l’encarregada de controlar el compliment i de sancionar els cotxes que hi aparquin incorrectament.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies