El Femení del Club Bàsquet Ripollet estrena categoría amb el cap ben alt

La il·lusió s’ha instal·lat al vestidor de l’equip femení  CB Ripollet Sandacos. Després d’aconseguir l’ascens a Segona Catalana les noies del Barneda enceten una temporada complicada en una nova categoria, però tenen ben clar que estan a l’alçada del repte: “Serà una temporada complicada, però estem convençudes del nostre nivell. Tenim molta il·lusió, esperem que no sigui una temporada que haguem de patir fins l’última jornada, Nosaltres tenim nivell per estar aquí perquè ens ho hem guanyat, perquè tenim talent, perquè tenim treball i la temporada ens posarà on hem d’estar. Volem ser ambicioses”, admet l’entrenador, l’Albert Ortega.
L’equip ha mantingut la majoria de les artífexs de l’ascens: “El bloc s’ha mantingut excepte una jugadora. Han arribat tres noves, que venen a sumar el que ja teníem. Ens aportaran molt durant tota la lliga”, explica Ortega satisfet.
Després d’una pretemporada amb bones sensacions. L’equip va redreçar el rumb després de l’ensopegada en el primer partit amb bones actuacions, però Ortega creu que l’equip encara no està 100% preparat: “Estem en un període d’adaptació i de preparació, Comencem ja aquesta setmana, però si poguéssim escollir seria ideal no començar aquest cap de setmana”. Tot i axí la prova de foc arriba el proper dissabte a casa del Joventut Badalona.
Els nois guanyen a La Seu 
Per la seva banda l’equip masculí va debutar el dissabte passat a la Primera Catalana davant el Sedis Hidrology amb victòria. Els ripolletencs es van imposar per 67 a 74 i debuten així amb bones sensacions a la competició. Diumenge a les 19h rebran al Barneda a l’UE Horta, equip que també va guanyar en la primera jornada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies