L’Hoquei Ripollet afronta el repte de Primera confiant en l’equip de l’ascens

Quatre mesos després d’assolir l’ascens a la Primera Catalana el primer equip del Club Hoquei Ripollet debutarà a la lliga aquest diumenge a partir de les 12.30h. S’estrenarà a casa i ho farà davant un dels rivals consolidats de la categoria, l’Amposta.
Els grocs han treballat força durant la pretemporada i després dels amistosos disputats, “tot sembla està a punt, però a veure com va, sabem que aquest any ens tocarà patir”, explica el president Albert Figueres.
L’equip presenta poques novetats respecte l’any passat, “hi ha un parell de baixes, una d’elles l’entrenador que enguany no farà de jugador i una incorporació per reforçar la plantilla”, diu Figueres. A més el primer equip comptarà també amb un parell de júniors que ja van jugar l’any passat i que ara passen a ser fixes, “hem volgut mantenir com a entitat i com a premi a ells el bloc de l’any passat i aposta pel planter i els jugadors locals”, confirma Figueres qui apunta així que l’ascens assolit l’any passat és molt important pel projecte del club, que busca consolidar novament l’hoquei al municipi.
L’estrena a la Primera Catalana no serà gens fàcil: “el calendari ha volgut que comencem la temporada amb cinc o sis equips molt forts, dels importants de la categoria. Això ens ajudarà a sabem on som i quina és la nostra situació real”, explica Figueres, qui no oblida que “després vindran equips més fàcils”.
L’equip té clar quin és l’objectiu per aquesta temporada “lluitar per la permanència” i si s’assoleix “ja l’any vinent mirarem com afrontem la competició”.
L’entitat comptarà novament aquesta temporada amb el suport de Serveis Immobiliaris com a patrocinadors del primer equip.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies