La recuperació del Dia Sense Cotxes dóna visibilitat als carrers a ciclistes i patinadors

La regidoria de mobilitat va organitzar durant la setmana passada la “Setmana de la mobilitat sostenible i segura” amb un programa d’activitats que va buscar donar èmfasi i promocionar l’ús del transport públic o de vehicles no motoritzats.
El dijous 22, el Dia sense Cotxes, es va tallar el trànsit per la tarda a un tram del carrer Balmes. L’acció va provocar cues de cotxes a la carretera Santiga i el carrer Tarragona però també va obrir a les bicis un carrer on els protagonistes són sempre els vehicles. Un centenar de persones es van sumar a les activitats participant al circuit en bicicleta, amb les bicis del servei RBici i bicicletes elèctriques.
El dissabte, 24 de setembre, la regidoria va tallar un tram de la Rambla Sant Esteve per instal·lar un estand informatiu sobre el servei Bici Box de l’AMB així com també per muntar un circuit per patinar, una activitat que va córrer a càrrec de l’associació Bullpark13. Durant tot el matí i la tarda es van fer classes i competició d’skate i scooter, així com també una patinada popular organitzada per Patins Solidaris. La convocatòria de dissabte va comptar amb força èxit, amb prop de 90 participants i espectadors que s’aturaven per gaudir de l’espectacle dels patinadors.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies