La CRAC convida a altres deu colles per celebrar la 26a Trobada de Gegants

El gegants locals van fer d'amfitrions // AP
Aquest diumenge dia 2 els gegants tornaran a envair la Rambla. La Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) organitza la 26a Trobada que comptarà enguany amb la participació d’una desena de colles vingudes d’arreu. Hi participaran els Gegants de la Xup de Manresa, de les Borges Blanques, Montcada, Guissona, Llan-çà, Montmeló, Masnou, Gràcia de Sabadell i Cerdanyola.
A partir de les 11h es podrà gaudir de totes les figures al parc Primer de Maig, on es farà la Plantada. Allà es podrà veure amb detall cadascun dels  gegants que a partir de les 12.15h recorreran la Rambla Sant Jordi i la Rambla Sant Esteve en cercavila fins a les antigues pistes de l’Esbar. Serà allà on a partir de les 13h es farà el Ball de gegants, el gran fi de festa de la trobada, on les diverses colles acabaran compartint plaça.
Exposició sobre Ramon Llull
Com ja es tradició, coincidint amb la trobada de Gegants, la CRAC porta al Centre Cultural una exposició. Enguany es tracta de la mostra ‘Ramon Llull, Llibre d’Amic e Amat’, un conjunt de vint-i-sis dibuixos il·luminats fets en collages de cartró pintat realçat amb pa d’or, realitzats per Jean-Jacques Laigre a partir de fragments del llibre d’Amic e Amat. El propi artista va participar a la inauguració destacant que ha gaudit molt fent els collages a partir dels versos de Ramon Llull: “He sentit plaer, m’agrada molt llegir i els versos ja em feien sortir els quadres, així sense un perquè”.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies