Els Gegants de Ripollet desfilen i ballen pels carrers amb deu colles amigues

La tradició i la cultura van tornar a recórrer diumenge passat les rambles de Ripollet amb la Trobada de Gegants organitzada per la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC). La 26a edició de l’activitat va tornar a ser un èxit de participació, on hi van col·laborar deu colles geganteres vingudes d’arreu del territori. La trobada va comptar amb gegants que van visitar el municipi des del Masnou, Flaçà, Cerdanyola, Montcada, Guissona, Montmeló, Sabadell, Badia del Vallès, les Borges Blaques i Manresa, que es van exposar juntament amb els amfitrions Gegants de Ripollet al Parc Primer de Maig per després començar a desfilar rambla amunt i donar-se a conèixer davant la multitud de ripolletencs que passejaven pel centre.
Malgrat que el temps amenaçava, la pluja va tornar a respectar la cultura i la celebració es va poder dur a terme sense problemes. Les onze colles geganteres, després de ballar al llarg de tota la cercavila per la rambla, van concentrar-se a les antigues pistes de l’ESBAR, on van fer una ballada de gegants per tancar la trobada.
La CRAC, a més, ha tornat a complementar la trobada amb una exposició al Centre Cultural. Enguany, l’entitat ha presentat la mostra “Ramon Llull, Llibre d’Amic e Amat”, una col·lecció de vint-i-sis dibuixos creats per l’artista Jean-Jaques Laigre a partir de fragments del llibre d’Amic e Amat. L’exposició es podrà veure a la sala 1 del Centre Cultural fins el proper 28 d’octubre.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies