Les arts escèniques acosten l’obra i vida de Lorca amb l’espectacle ‘Pinzellades Lorca’

Amb l’arribada de la tardor, les activitats emmarcades dins del programa de l’Any Lorca han tornat de forma intensa. Diumenge passat, 9 d’octubre, La Careta Teatre juntament amb altres entitats van traslladar l’art de Federico García Lorca a un escenari que es instal·lar al Parc Rizal. Ho van fer amb un espectacle multidisciplinari anomenat “Pinzellades Lorca” creat per Joana Garcia, membre de La Careta Teatre, que va comptar amb petits espectacles de dansa, teatre, recitals de poesia, contes i circ. En definitiva, petites pinzellades de la vida i l’obra de Lorca. Una bona mostra del treball col·laboratiu que duen a terme les diferents entitats del municipi.
L’espectacle es va desenvolupar mentre l’equip de maquillatge de La Careta creava un “body painting”, on es van plasmar diferents simbologies i temes de l’obra de l’artista granadí, com la lluna, la terra o la figura femenina, tal i com va explicar Joana Garcia al final de l’espectacle. Les “Pinzellades Lorca”, que van ser tot un èxit i que van acostar les arts escèniques al Parc Rizal, van comptar amb la col·laboració d’Epidemic Dance Show, Dansa Jove Noelia España, el grup de poesia de la Jaume Tuset i un grup d’alumnes de l’institut Can Mas. Unes col·laboracions  i implicació que han agraït des de La Careta per haver fet possible l’espectacle.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies