El CF Ripollet aconsegueix una victòria agònica en l’últim instant contra el Vic (1 – 0)

El Ripollet segueix fent-se fort a casa. Els roig-i-negres van sumar diumenge passat la tercera victòria consecutiva a l’Estadi Municipal, aquesta vegada el damnificat va ser el Vic. Els ripolletencs van fer el deures al final del partit amb un gol de penal al minut 90 (1-0).
Les dos equips van estar igualats en els primers compassos ja que cap d’ells renunciava a la possessió. Però van ser els vigatans qui van avisar primer, al minut quatre, amb una ocasió que va acabar al travesser. Poc a poc els locals van dominar la pilota i van millorar defensivament, al Vic cada cop li costava més trobar la porteria rival. Tot i això els dos conjunts van gaudir d’oportunitats per desfer l’empat a cero abans d’arribar al descans.
A la represa l’Oriol Llaveria, el porter del Ripollet, es va erigir com heroi local amb un seguit de bones aturades. La seva meritòria actuació va començar aturant un penal al minut 50. Llaveria va endevinar la trajectòria i va seguir donant seguretat als ripolletencs. Dotze minuts després el Ripollet va intentar desfer la igualada però el pal va evitar el gol local. El temps s’acabava i els dos equips ho seguien intentant. Llaveria va tornar a ser providencial amb dues ocasions quasi bé consecutives. En els últims minuts el nerviosisme es va apoderar dels dos equips però el Ripollet en va treure profit. Al minut 90, ja en les últimes jugades del partit, l’àrbitre va xiular un penal a favor dels roig-i-negres que Vicente Bermúdez no va fallar.
Aquests tres punts deixen al Ripollet novens en la classificació gràcies a les tres victòries aconseguides en els quatre partits que ha jugat a casa. Després d’aquest triomf els ripolletencs tenen l’oportunitat d’aturar la mala ratxa com a visitant contra el CE Farners, el desè classificat amb vuit punts.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies