El CF Ripollet perd al camp del Santa Coloma de Farners per 2 a 1

El primer equip del CF Ripollet segueix sense sumar cap punt fora de casa. El passat dissabte l’equip va visitar el camp del Farners i quan estava a punt d’arribar-se al descans i amb el marcador empatat a 0 els roig-i-negres van encaixar dos gols. Un cop massa dur. En dos minuts el Farners havia canviat completament la situació del partit. A la represa el Ripollet va sortir convençut que podria donar la volta al marcador però només va ser capaç de ficar un gol. Va ser obra de Txema en transformar un penal al minut 52. Ho va seguir intentant però no va arribar l’empat.
Amb la derrota, el Ripollet cau a la 14a posició amb 9 punts en vuit jornades. El proper diumenge els roig-i-negres tornen al municipal on rebran a l’Hermes. L’equip de Montgat ocupa la 6a posició, amb 11 punts, només tres més que el Ripollet.
Dimarts 1 de novembre presentació del club
El proper Dia de Tots Sants el CF Ripollet celebrarà la presentació de tots els seus equips per aquesta temporada. Serà, com és habitual, una mostra del planter i una festa per als jugadors participants. L’acte començarà a les 12h i com no podia ser d’una altra manera es farà al camp de futbol municipal, que durant la jornada s’omplirà de famílies i jugadors roig-i-negres.
Fotografia del CF Ripollet 
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies