El Bàsquet veu la llum al final d’un partit frenètic que tanca 78 a 70 davant el Neus

La tarda de diumenge va ser moguda al Franscesc Barneda. El CB Ripollet – Lamrobotica es va endur la victòria al final d’un partit frenètic, igualat i, en part, accidentat, contra el Bàsquet Neus A. Accidentat perquè el Ripollet es va anar quedant sense efectius. A la lesió de Jordi Gama es va sumar a l’escalfament la d’Atonio Quirós. Ja amb el partit en marxa Manel Alvarez i Sergi de Dios es van afegir al llistat de baixes. Tot i així els homes de David Igualada no van abaixar els braços. Cap dels dos equips van saber imposar-se sobre l’altre durant tot el duel. Els ripolletencs no encertaven  en el rebot defensiu, motiu pel qual el rival no donava treva. La destacable actuació de Lluís Santana va fer que al descans el marcador fos de 36 a 32.
Només dos minuts després de tornar dels vestidors els llums del pavelló es van apagar per un problema de coordinació amb el PAME. Deu minuts d’aturada que van refredar als locals, tant que fins a la quarta part no van tornar  a voltejar el resultat. En les acaballes  Santana va cometre la cinquena falta, però en aquest moment Jordi Arbonés es va fer amb l’equip amb jugades de mèrit que van segellar la victòria.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies