Els equips masculí i femení del CTT Ripollet sumen de cop les quatre primeres victòries

El passat cap de setmana els dos equips de Divisió d’Honor espanyola del Club Tenis Taula Ripollet van segellar un brillant cap de setmana després d’unes primeres jornades de competició sense puntuar. L’equip femení, l’Autoescola Tatchepol,  havia perdut els tres primers partits de la competició per la mínima. El passat cap de setmana va donar un tomb a la classificació en signar tres victòries a domicili. Dissabte al matí van guanyar 1 a 5 al Cinania a Cangas del Morrazo i per la tarda van superar 3 a 4 al Vincios a Pontevedra. Mireia Peretó, Aina Mogas i Lídia Rico van completar la jornada diumenge també a Pontevedra guanyant 2 a 4 al Monte Porreiro. Amb aquests grans resultats l’equip puja a la cinquena posició.
També arribava a la jornada del passat cap de setmana comptant tots els partits com a derrotes l’equip masculí, l’Òptica Lull. Diumenge va rebre a casa al Maristas Huelva i va aconseguir la primera victòria. Raul Porta, Miquel Arnau i Albert Matsuoka es van imposar 4 a 2 a l’equip andalús . Amb aquest resultats els ripolletencs surten de l’últim lloc i el proper cap de setmana buscaran tornar a puntuar a un doble desplaçament a Andalusia.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies