Bon ambient al parc Norbert Fusté amb la castanyada del barri de Sant Andreu

L’Associació de Veïns de Sant Andreu va organitzar dissabte passat, 12 de novembre, la seva tradicional castanyada. El Parc Norbert Fusté es va inundar amb la flaire de castanyes i va reunir desenes de veïns que es van acostar al parc per gaudir d’un matí de convivència. Des de bon matí, els membres de l’associació van preparar les brases per coure les castanyes, que després van repartir entre els assistents. Per acompanyar la jornada, també es va repartir xocolata calenta amb melindros per combatre el fred matinal.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies