El Casal d’Avis omple l’Auditori amb la versió de l’obra “Puebla de las Mujeres’

El Quadre Escènic del Casal d’Avis és un grup de teatre ben actiu i això ho van fer palès una vegada més el dissabte passat, 12 de novembre. El conjunt teatral va representar a l’escenari del Teatre Auditori del Mercat Vell l’obra “Puebla de las Mujeres”, una peça escrita originalment pels germans Álvarez-Quintero i dirigida per Ana Arias, directora del projecte del Quadre Escènic.
“Puebla de las Mujeres” se situa en un inventat poble d’Andalusia, on hi ha un alt percentatge de dones solteres. En aquest poble arriba un advocat vingut de Madrid, l’Adolfo, a qui els habitants de Puebla de las Mujeres volen casar amb una jove del poble, Juanita de la Rosa. Un context que crearà diferents escenes i situacions quotidianes amb un alt nivell d’humor.
La representació de “Puebla de las Mujeres” va comptar amb ple al Teatre Auditori una vegada més. Any rere any el Quadre Escènic omple el pati de butaques de l’espai amb les obres de teatre que estrenen anualment i en les quals treballen durant tot l’any. Un treball que comporta molta implicació i participació, treballant aspectes com les relacions socials i la memòria, i del qual els membres del Quadre Escènic es mostren molt contents.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies