El segon triomf del curs del Fubol Sala arriba amb la banqueta renovada (5-3)

El canvi a la banqueta del Futbol Sala Ripollet ha començat a donar resultats en el segon partit del nou entrenador. La victòria a casa contra el Barceloneta Futsal dóna aire a un equip que només havia aconseguit un triomf en les vuit jornades que havien disputat. La solució des del club era canviar a l’entrenador Pedro García i que el capità, Sergio Oruj, pengés les botes per fer-se càrrec de l’equip. De moment debut com a local amb victòria.
El Ripollet va començar amb intensitat i un objectiu clar: avançar-se el més aviat possible. Però quan més insistien els ripolletencs els rivals van marcar al minut 3. Semblava que els vermells tornarien a caure en els mateixos errors, precipitacions i nerviosisme, però tot al contrari. En poc menys de dos minuts Adrián Orellana va aconseguir l’empat gràcies a una bona jugada que va finalitzar amb sang freda. L’equip mostrava indicis de millora amb triangulacions perilloses i  jugades a pilota aturada que per poc no entraven. Justament d’un córner va arribar el segon gol ripolletenc, una jugada assajada que Daniel Portillo va executar magistralment. L’equip d’Oruj jugava millor amb la pilota que el rival, però amb un joc poc estètic el Barceloneta va tornar a empatar el duel al final del primer temps.
A la represa els visitants es van avançar amb un gol en pròpia de ‘Juanito’. En aquest període al Ripollet li costava generar perill, el Barceloneta tancava millor els espais i va augmentar l’agressivitat en defensa, però aquesta agressivitat li va passar factura. A sis minuts per acabar el duel un rival va veure la segona groga. El Ripollet va treure profit de la superioritat numèrica  per aconseguir l’empat obra, un cop més, de Portillo, i aquí no acabaria la seva aportació. El duel semblava que acabaria en empat, però els barcelonins van cometre la cinquena falta, el que suposa un doble penal que Portillo va enviar al fons de la xarxa quan quedava menys d’un minut. El porter-jugador va ser la solució dels rivals per intentar empatar, però David Guerra, el porter, va sentenciar amb un xut des de la seva àrea.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies