El CF Ripollet empata sense gols contra el líder, l’Horta (0-0)

Arriba el tercer empat consecutiu per al Club de Futbol Ripollet, però aquesta jornada el punt té un valor afegit. L’Horta, que arribava líder, va marxar del Municipal de Ripollet sense poder ficar mà a uns ripolletencs que han millorat molt defensivament les últimes jornades.
Tot i les baixes importants que arrossegaven els locals van plantar cara durant tot el duel al líder de la categoria que només havia perdut dos partits i empatat uns altres dos. La possessió la van dominar els visitants però la muralla defensiva que van aixecar els homes d’en Pitu va evitar que els barcelonins rematessin amb perill. El que significa el sisè partit a casa que acabava amb la porteria imbatuda. La creu dels ripolletencs va estar en atac, que no van estar encertats de cara a porteria.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies