El Ripollet Unió Atlètica segueix amb el cros i comença la pista coberta

Les últimes setmanes han estat molt actives pels atletes del Ripollet Unió Atlètica (RUA). Els joves corredors de l’entitat local han seguit endavant en la temporada de cros participant a Girona, Castellar, Granollers i Gavà i aconseguint bons resultats. Però en paral·lel també han participat en curses a Sant Andreu i Cerdanyola i més enllà de les proves de cros i ruta aquest passat cap de setmana els atletes de l’escola d’atletisme també van obrir la temporada de pista coberta. Així a Sabadell el passat diumenge es va poder veure atletes ripolletencs fent pes, saltant llargada, corrent proves de velocitat i guanyant medalles. Per preparar en condicions proves com aquesta els membres del club ja han realitzat dues jornades d’entrenament a pistes oficials a Montornès i Mollet.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies