40 segons sentencien al Futbol Sala Ripollet a casa del líder (5-4)

Si l’últim partit del Futbol Sala Ripollet hagués acabat 40 segons abans els homes de Sergio Oruj s’haguessin emportat un valuós punt de la pista del líder, el F.S. Unión Santa Coloma, però una targeta vermella a les acaballes va propiciar la derrota (5-4).
Els ripolletencs van sortir sense complexos. Ràpidament es van avançar en el marcador però els locals mostraven la seva condició de líder i van empatar el matx. Així va començar un estira-i-arronsa fins arribar a la mitja part amb empat al marcador (3-3). Els ripolletencs van avançar-se una vegada més al segon temps, però els colomencs van repetir el guió i van tornar a empatar el duel. Semblava que els dos equips s’endurien un punt però Jordi Mayor va veure la segona groga a 40 segons del final. Els locals no van perdonar i a 20 segons per acabar van desmpatar.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies