El CF Ripollet es veu clarament superat a Manresa i perd 4 a 0

El primer equip del CF Ripollet va patir diumenge passat una contundent derrota a Manresa, una derrota que arriba després de tres empats consecutius. Amb aquests resultats els roig-i-negres cauen a la 15a posició i el proper diumenge jugaran novament a domicili, ho faran al camp del Sants, cinquè classificat. A Manresa l’equip no va estar bé. Després d’uns primers minuts més igualats el Manresa es va avançar i els ripolletencs malgrat intentar-ho no trobaven manera de provocar perill a la porteria rival. Amb l’1 a 0 al descans res estava decidit però els del Bages estaven millor. En començar la segona meitat el Ripollet va pressionar més buscant l’empat però aquest no va arribar i el Manresa va començar a trobar porteria arribant a posar al 86 el 4 a 0 definitiu. Massa càstig en un mal partit dels ripolletencs.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies