El CF Ripollet suma un punt al camp del Sants (1-1)

El primer equip del CF Ripollet va sumar diumenge passat davant el Sants el cinquè empat de la lliga i els cinc els ha aconseguit a les últimes set jornades disputades. Els roig-i-neges van saber donar la volta a un partit que van començar dominant els barcelonins. El Sants va sortir millor però els ripolletencs ja havien igualat el joc abans del descans i a la represa dominaven el partit. Però després d’ocasions desaprofitades per tots dos equips el Sants feia el primer gràcies a un autogol d’Edgar. El cop no va ensorrar al Ripollet que ho va seguir intentant i va trobar el premi amb un gol de Roger al minut 82 que posava el defintiu 1 a 1. Bona imatge de l’equip i dels seguidors que malgrat poder entrar gratis van voler pagar per augmentar la recaptació que anava a La Marató.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies