La falta d’encert castiga al Futbol Sala contra l’Escola Pia Sabadell (2-3)

El Futbol Sala Ripollet no aixeca cap. L’equip ha notat millores des de que Sergio Oruj va agafar les regnes, però les victòries no acaben d’arribar. Aquesta jornada els ripolletencs van rebre a l’Escola Pia Sabadell, un dels rivals de la part d’alta de la classificació. Els sabadellencs es van imposar per la mínima (2-3) en part, gràcies a la falta de punteria dels locals.
Ambdós equips van començar molt erràtics en la creació del joc, tot i que l’Escola Pia generava més perill. Els ripolletencs poc a poc es van acomodar sobre la pista i amb una pressió sobre la sortida de la pilota més intensa van començar a dominar el partit. Passat el primer quart d’hora eren els locals qui generaven més ocasions, però al minut 23, en una jugada aïllada, els sabadellencs es van avançar. 13 segons després de la represa i una nova galleda d’aigua freda, els ripolletencs van rebre el segon després d’una errada en la creació del joc. Quan faltaven 15 minuts per acabar un dels rivals van veure la targeta vermella. Amb un jugador més Carlos Barceló va retallar distancies, però la remuntada es va fer impossible quan els visitants van fer el tercer. Amb porter-jugador el Ripollet va fer el segon a falta de dos minuts per acabar, però ja era tard.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies