Darrers dies per inscriure’s a la 32a edició del concurs de pessebres

L’Agrupació de Pessebristes ha posat en marxa el seu 32è Concurs local de pessebres per premiar els millors pessebres fets al municipi. Hi haurà, com sempre, diverses categories d’edat: fins als 8 anys, dels 9 als 15 anys, dels 16 als 25 anys i a partir de 26 anys. Els concursants hauran d’inscriure el seu pessebre segons sigui popular, amb construccions fetes amb elements de la natura; o bé artístic, amb construccions de guix, pintura, etc.
Les inscripcions per participar al concurs acaben aquest dilluns 26 de desembre i es poden fer al local de l’agrupació, així com també al Mercat Municipal i Centre Cultural omplint la butlleta de participació. El jurat visitarà els pessebres els dies 27 i 28 de desembre i els participants hauran d’estar presents per no ser exclosos del concurs.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies