El Mercat Municipal celebra el cap d’any amb els seus clients amb raïm i cava

L’Associació de venedors i comerciants del Mercat Municipal i l’Associació de concessionaris del Mercat Nou han organitzat diverses activitats per celebrar el Nadal amb els seus clients. Els més petits es van poder fotografiar amb els personatges de la Patrulla Canina el passat dissabte 17 i els membres de la Coral Tradicional de la Societat Coral “El Vallès” van fer una cantada de nadales el passat divendres 23 al matí. Per al dissabte 31 a les 12h, els venedors han preparat un cap d’any amb raïm i copa de cava per als seus clients.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies