El Centre Cultural repassa la història del Calendari dels Pagesos amb una exposició

El Centre Cultural acull des del passat dilluns 9 de gener una exposició dedicada als calendaris de pagesos, produïda l’any 2011 pel Museu Etnològic de Barcelona per commemorar el 150è aniversari de la primera edició del “Calendari dels Pagesos”. Es tracta d’un almanac que es publica des de 1861 i que cada any ofereix un calendari solar, dades astronòmiques, santoral, dates de fires i mercats i alguns consells agrícoles. La mostra, que està formada per una onzena de roll-ups amb informació històrica sobre la publicació, es podrà veure fins el proper 5 de febrer a la sala 1 d’exposicions.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies