L’Escuderia Ripollet ajorna la 3a Trobada de vehicles clàssics i de competició

Els amants dels cotxes clàssics i de competició tenien una cita aquest dissabte 21 de gener però finalment s’ajorna la convocatòria al diumenge 29. L’Escuderia Ripollet organitzarà així la 3a trobada de vehicles clàssics i de competició, tal i com estava prevista. Es tracta d’una activitat que es durà a terme a partir de les 9h i durant tot el matí a la Rambla Sant Jordi, davant del Centre Cultural, amb entrada gratuïta.
A banda de l’exposició de vehicles, on es podran veure cotxes de diferents estils i diferent antiguitat, l’associació també prepararà diferents estands dels seus col·laboradors, un servei de bar i una botifarrada. També hi haurà diversos sorteigs entre els participants.
Tothom que tingui un vehicle clàssic o de competició podrà assistir a la trobada d’aquest dissabte per compartir la seva passió pel motor i exposar els seus propis vehicles. Això si, l’Escuderia Ripollet informa que per als que portin vehicle, l’entrada haurà de ser pel carrer Padró o per la Rambla Sant Esteve.
.
L’ajornament es va comunicar quan l’edició en paper ja estava tancada. Aquesta notícia corregeix la informació publicada a la Revista de Ripollet en paper.
.

1 Comment on L’Escuderia Ripollet ajorna la 3a Trobada de vehicles clàssics i de competició

  1. Ahmed achhoud // 21 gener 2017 at 16:28 // Respon

    Hola , muy interesante llevo buscando una quedada de coches clásicos hace tiempo en Catalunya y ahora es en mi pueblo y quiero asistir ,tengo un opel kadett 25 años, tengo una duda, a las 9:00 donde se tiene que quedar?

    Hay algún parque donde se estacionaran los coches? Dónde? Haran rutas?

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies