L’Hoquei enceta la segona volta amb el clar objectiu d’allunyar-se del descens

Malgrat estrenar-se a Primera Catalana el Club Hoquei Ripollet es manté amb opcions de salvar la categoria. Els ripolletencs van arribar desens a la desena jornada amb tres victòries, dos empats i quatre derrotes. A partir d’aquella jornada van encadenar quatre partits perduts. Ja al 2017 van empatar a casa contra el Mollet, un rival directe (1-1), van perdre a casa del Caldes (6-3) i aquest cap de setmana van aconseguir un important triomf contra l’Amposta, un altre rival directe (1-5). Ara marxen tretzens en una lluita amb sis equips per evitar el descens.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies