Més d’un centenar de vehicles omplen la Rambla a la trobada de l’Escuderia Ripollet

Els amants del motor van tenir el passat diumenge 29 l’ocasió de trobar-se i compartir la seva passió a la 3a Trobada de vehicles clàssics i de competició que va organitzar l’Escuderia Ripollet. La rambla Sant Jordi, des del Centre Cultural i fins ben bé la Plaça Font, es va omplir de cotxes i motos antics, de competició i tot terrenys vinguts de diferents poblacions. La trobada va ser un èxit de convocatòria i l’organització en fa una “bona valoració”. I és que al llarg de tot el matí es van poder veure prop de 90 cotxes i una quinzena de motos que van cridar l’atenció, no només dels participants sinó també dels ripolletencs que aprofitaven el diumenge per passejar per la rambla i contemplar els vehicles que hi estaven exposats.
L’Escuderia Ripollet va completar la trobada amb un servei de bar, una botifarrada, els estands d’alguns dels patrocinadors de l’activitat relacionats amb el món del motor i diferents sortejos.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies