El Carnaval fa una crida a la participació i aproparà el Cabraboc a les escoles

Fins el proper dia 17 hi ha temps per inscriure’s a la Rua de Carnaval que enguany omplirà de disbauxa la Rambla el dissabte 25 de febrer. La participació per a les entitats segueix les bases dels últims anys, així que les comparses rebran 5 euros de subvenció per cada participant. Enguany a més de la desfilada de les comparses des del PMC fan una crida per tal que els veïns disfressats no siguin només espectadors i s’afegeixin darrera de la rua, volen omplir la passada sota el lema #comsardines.
En la presentació del programa de Carnaval s’ha explicat també que enguany no hi haurà l’espectacle pirotècnic de la llegenda del Vell i la Vella que sempre feien les Bruixes, perquè l’entitat ha explicat que aquest cop no el poden fer. Així que per no perdre la llegenda l’il·lustrador local i vinyetista de la Revista de Ripollet, Jordi Porras, ha preparat un vídeo d’animació on s’explica la llegenda. El vídeo s’enviarà a les escoles que ho vulguin que també rebran la visita del Cabraboc, una figura que està sent reformada per tal d’afegir-li un nou suport. La resta d’actes tradicionals del Carnaval es repetiran seguint el programa habitual dels últims anys.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies