L’Ajuntament proposa als veïns retocar un tram ja remodelat del carrer Calvari

Aprofitant les obres que queden per fer en el tram entre el carrer Estrella i Padró, l’Ajuntament va proposar el passat dimarts als veïns del carrer Calvari en una reunió al Centre Cultural, fer una modificació també en el tram entre els carrers Lluna i Estrella. “Ens agradaria que tot el carrer pogués tenir la mateixa línia, guardi coherència”, va explicar l’alcalde. La idea és rectificar la reforma feta i raspant l’asfalt crear on ara hi ha jardineres i mobiliari urbà una zona d’aparcament a diferent nivell que la vorera. “Es tracta de recuperar el projecte inicial que no es va executar com estava previst”, va explicar l’arquitecte del projecte. Els veïns presents, que eren de la zona que queda per reformar, no van voler decidir sí retocar o no aquest tram i van apuntar que caldria preguntar als veïns directament implicats.
Pel que fa a la finalització de la reforma, la idea és que es faci com estava previst, conservant els aparcaments en bateria actuals. Els veïns van suggerir que també caldria afegir aparcaments per motos per tal de poder-les retirar de la vorera. Segons l’alcalde les obres podrien començar a finals d’aquest any i tindran una durada d’entre 3 i 4 mesos.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies