La Taula Animalista controlarà les colònies de gats i fa difusió dels seus beneficis

La primera acció de la Taula Animalista i la regidoria de benestar animal és una campanya per donar suport a les cuidadores de colònies de gats. L’Ajun­tament els hi donarà un carnet identificatiu i suport per tal d’abaratir els costos que tenen en la compra de pinso i atenció veterinària dels animals. En l’actualitat hi ha 11 colònies de gats i es calcula que hi viuen uns 120 gats controlats. En la campanya de difusió que ha engegat l’Ajuntament s’explica que amb l’esterilització dels animals s’aconsegueix controlar la població però també fer desaparèixer baralles, olors i crits propis de l’època de zel; amb el control sanitari i el control de l’alimentació es vol mantenir els gats sans i les zones on viuen netes, sense aliments orgànics indesitjables a la via pública.
En la mateixa campanya s’explica que les colònies de gats afavoreixen el control de rates i altres animalons i recorden que el maltractament o l’enverinament dels animals pot comportar multes de fins a 20.000 euros.
.
Èxit en la recollida d’aliments 
Coincidint amb la presentació de la campanya, l’Associació Animales Ripollet va organitzar dissabte passat una recollida d’aliments per a gats a les portes de diferents supermercats. La recollida va ser molt satisfactòria per a l’organització, que va aconseguir un total de 210 kg de pinso que es cedirà a les cuidadores de gats. Aprofitant la convocatòria, les voluntàries de l’associació van repartir els díptics editats per l’Ajuntament informant sobre les colònies de gats.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies