El grup de teatre d’Aspasur estrena dissabte l’obra ‘S’aixeca el teló’

El grup de teatre del Centre Ocupacional Aspasur torna als escenaris aquest cap de setmana per presentar l’obra en la que van estar treballant durant tot l’any passat, titulada “S’aixeca el teló”. Durant 2016 es va celebrar el 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes i William Shakespeare i per commemorar aquesta efemèride, el grup de teatre d’Aspasur ha treballat en una obra en la qual faran coincidir aquests dos grans escriptors damunt l’escenari. Així, els 34 membres d’aquest grup han treballat diferents aspectes com el guió, vestuari i escenografia.
La gran estrena a Ripollet serà el dissabte 11 de febrer a les 18h al Teatre Auditori del Mercat Vell. Les entrades, gratuïtes, es podran recollir a taquilla.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies