Nit d’òpera amb la projecció de ‘Così fan tutte’ de W.A. Mozart al Teatre Auditori

Els amants de l’òpera tenen una nova cita al Teatre Auditori el proper dijous 16 de febrer. L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha programat una nova sessió d’òpera en directe, projectada des de l’Òpera Nacional de París. En aquesta ocasió, es podrà veure una de les grans òperes de Mozart, “Così fan tutte”, amb llibret de Da Ponte. La peça explica la història de dos oficials que, sota una aposta, proven la fidelitat de les seves promeses.
Tot i que l’obra començarà a les 19.30h, des de l’associació han programat una sessió informativa a les 18.45h al vestíbul del teatre per conèixer diferents aspectes de l’òpe­ra de Mozart. Les entrades tenen un preu de 15 euros, 10 per als socis de l’associació.
Fotografia de l’espectacle extreta de la web de l’Òpera National de París
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies