Les baralles embruten la derrota del Futbol Sala davant del CN Sabadell (2-6)

Partit molt disputat i tens entre el Futbol Sala Ripollet i el Club Natació Sabadell. El derbi vallesà va estar marcat per les baralles entre els jugadors que van afavorir als sabadellencs per emportar-se el triomf del Joan Creus (2-6).
Els ripolletencs van començar el duel dominant la pilota, però els visitants generaven ocasions amb més facilitat. En una d’aquestes Jesús Díaz, ex del Ripollet, va estrenar el marcador. El públic va ser molt hostil amb Díaz perquè va marxar del club a principis de temporada. Quan quedaven 10 minuts per arribar al descans David Franco va marxar expulsat per un cop de cap a un rival. La mala maror va afavorir als visitants i a dos minuts abans de la mitja part van fer el segon gol. A la represa els visitants encara eren superiors en el joc però al minut 30 Juanito va fer el primer gol local. Poc va durar l’alegria, segons després el CN Sabadell va fer el tercer. Quan quedaven set minuts per acabar el duel els sabadellencs van fer la quarta i la cinquena diana quasi consecutivament. Els rivals es van quedar amb inferioritat per una expulsió i Iván Avilés va aprofitar per marcar el segon, però ja era tard per remuntar. El CN Sabadell va tancar el duel amb el sisè gol visitant.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies