Bogeria a la gespa i tensió a la graderia en el triomf del CF Ripollet al San Juan (4-3)

El partit del Futbol Ripollet d’aquest cap de setmana contra el San Juan de Montcada s’hauria d’haver considerat un duel no apte per a cardíacs. Remontades, targetes grogues, públic visitant hostil i intervenció policial en un partit molt treballat dels homes David Cruz que es van endur el triomf a les acaballes del partit (4-3).
En la primera mitja hora de joc el Ripollet es va trobar amb dos gols en contra que semblaven posar de cara el partit a favor del San Juan. Però abans d’arribar al descans Vicente Bermúdez va marcar el primer gol local que donava esperances al Ripollet. Pocs minuts després de la represa el local Cadmo Buenache aconseguia restablir l’empat al marcador, però va ser una situació momentània. Vuit minuts després, al 59’, els montcadencs  van tornar a avançar-se al marcador. El partit tenia un ritme frenètic. L’esforç en atac del Ripollet va trobar els seus fruits amb un penal a favor que  Bermúdez va transformar. Amb més de mitja hora de joc per davant els dos equips es van llançar a buscar el desempat, i el premi el va trobar els ripolletencs. A deu minuts pel final un cop de cap del reaparegut Josué Fernández es va convertir en el quart i definitu gol.
Intervenció policial
Mentre el partit es posava més interessant a la graderia creixia la tensió. Els aficionats montcadencs van mostrar actituds violentes. Abans d’arribar a la mitja part es van viure aldarulls entre aficionats. Això va fer que  els mossos d’esquadra presents al camp truquessin a més patrulles. Un espectacle lamentable a la graderia.
.

.
Golejades a Quarta Catalana
L’EFB Ripollet i el Can Mas van guanyar sobradament els seus partits. L’Escola va guanyar a casa a l’Unificació Sta Perpètua B amb els gols de Claudio Tipantuña, Cristian Fructuoso, Carlos Sánchez i Alberto Aranda (4-0). El Can Mas va golejar de visitant al Finsobe amb els gols d’Abdel Hamzaoui, Marc Palau, Pau Gutierrez, Alberto Muñoz i Rúben Martínez (0-6). El Pajaril (3a Catalana) va perdre a casa del Castellar amb dos gols de Jordi López (3-2).
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies