El grup de teatre d’Aspasur homenatja Cervantes i Shakespeare a la seva obra

L’esforç i la feina realitzada pel grup de teatre del Centre Ocupacional Aspasur durant tot un any va fer gala dels seus resultats dissabte passat, a la representació que es va fer al Teatre Auditori del Mercat Vell de l’obra de teatre “S’aixeca el teló!”. La peça, creada i treballada en els diferents àmbits -com el vestuari, escenografia i guió- pels mateixos membres del grup de teatre, va voler retre homenatge al 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes i William Shakespeare. Així, l’obra mostrava la història d’una companyia de teatre que preparava les obres de “El Quixot” i “Romeu i Julieta” i les diferents situacions que es poden viure al teatre.
A banda de la representació al públic, Aspasur també ha fet una funció per al públic escolar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies