Cap de setmana rodó per al Club Bàsquet Ripollet amb tres victòries importants

Quasi ple de victòries per al Club Bàsquet Ripollet. El Masculí A de David Igualada, el Femení A d’Albert Ortega i el Masculí B de Carles Tatché van tancar els seus partits amb un triomf. El primer equip va aconseguir els punts per la mínima (75-74), les noies també van firmar un triomf ajustat (64-62), mentre que els el segon equip ho va tenir més fàcil contra el cuer (69-49). Malauradament el Femení B de Gerard Becerra no va poder arrodonir la jornada i va perdre contra el líder (50-64).
Remuntada contra un rival directe
Els homes d’Igualada rebien al Sant Cugat i els visitants arribaven una posició per sota a la taula. Els ripolletencs van mostrar el seu bon joc però no van estar encertats de cara a cistella. Tan pobre van ser els seus atacs que van tancar el primer quart amb només sis punts (6-17). Fins al tercer quart els ripolletencs no van recuperar les sensacions i van retallar distàncies. En l’últim quart van capgirar el marcador. “És un triomf que ens ensenya que no podem defallir. A la mitja part estava tot perdut i amb esforç el vam guanyar”, valora Jordi Gama.
Partit trampa sense ensurts
El segon equip rebia al cuer de la classificació, el Begues, i com explica Marc Chafer la consigna era clara: “No ens podíem relaxar perquè tots sabíem que era un partit trampa. El Begues és un equip dur en defensa i fiable en atac”. Això van mostrar els visitants durant la primera part que va acabar igualada (26-20). Però a la segona els locals van sortir més endollats i van demostrar la seva fiabilitat per assegurar el triomf.
.
Les noies guanyen en un final agònic
Les ripolletenques van tornar d’Hospitalet amb una victòria davant el Collblanc molt disputada.
El segon quart va ser clau per les noies d’Ortega que el van tancar amb vuit punts per sobre (26-34) però el matx no es va decidir fins al tram final. A falta de 40 segons les ripolletenques perdien de dos però una antiesportiva i dos bons atacs van afavorir al Ripollet. “Ens ho hem de creure més. La lliga està molt disputada. Podem pujar posicions fàcilment i acabar a meitat de la taula”, reconeix Meryam Lara.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies