Prop de 1.200 persones llueixen disfressa a les 18 comparses de la rua de Carnaval

La celebració del Carnaval, una de les festes més esperades per la població de Ripollet, cada any aconsegueix treure tothom al carrer, sigui a les comparses o per veure com desfilen les mateixes al llarg de les rambles. Però si per alguna cosa s’ha caracteritzat la rua d’enguany ha estat per la seva participació, prop de 1.200 persones, una de les més altes dels darrers anys. Al llarg de les 18 comparses participants es van poder veure disfresses de parelles de ball, autos de xoc o paquets de crispetes. També s’hi van poder veure pollets, víkings, Trolls, astronautes, mims, personatges de circ o d’Alícia en el País de les Meravelles, entre moltes d’altres disfresses. Algunes coreografies més treballades que d’altres però el que va caracteritzar totes les comparses va ser les ganes de passar-ho d’allò més bé. Aquest any la rua va arrossegar alguns membres del públic a la cua de les comparses, que van acabar totes a la rambla dels Pinetons amb una festa dinamitzada per un PD. A la nit, el Carnaval Jove va aplegar més de 2.000 persones que van gaudir del ball i del concurs de disfresses.
La celebració del Carnaval no és només durant la rua de dissabte. De fet, la festa va començar dimecres passat amb la penjada del Cabraboc al balcó de Ripollet Ràdio i la rebuda que li van fer els Diables de Ripollet. La cita, que ja s’ha convertit en tradició, aplega cada any més persones. Una altra de les cites multitudinàries de cada any és la celebració del Carnaval Infantil, que aquest any es va haver de traslladar a l’interior del Pavelló Joan Creus a causa de la pluja que va caure durant tot el matí de divendres. Des del Patronat Municipal de Cultura calculen que, al llarg de tota la tarda, van passar per la festa unes 3.000 persones.
Per tancar la celebració, el dimecres els Diables de Ripollet van acomiadar el Cabraboc fins l’any vinent, despenjant-lo del balcó que ha presidit durant tota la setmana amb una altra tabalada. A més, també s’ha dut a terme la tradicional sardinada popular que per segon any s’ha celebrat al Parc Rizal, amb la col·laboració de l’Associació Gastronòmica El Setrill.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies