L’escola Pinetons celebra el 10è aniversari amb una festa popular dissabte al parc

La zona del brollador del parc Pinetons acollirà dissabte la festa del 10è aniversari de l’escola. La celebració comptarà amb la participació de diverses entitats i suposarà un munt d’activitats des de les 10h fins més enllà de les 14h.
L’inici de la festa serà un esmorzar amenitzat pel grup de batuca local  ‘Rhythm’n Moyo’. Es posaran en marxa jocs amb el grup d’animació Guixot de 8 i una fira a càrrec de la comunitat educativa que oferirà parades, mostres i tallers, entre els quals hi haurà de força atractius a càrrec de l’entitat Ripolab hackLab.
A partir de les 12h es presentarà la Geganta de l’escola i hi haurà ball de gegants gràcies als Gegants de Ripollet i el grup de grallers. La cultura popular continuarà amb l’actuació dels castellers de Montcada i sardanes amb la corra Mirant al Cel a partir de les 12.30h.
A partir de les 13h l’AFA de l’escola oferirà un aperitiu. A les 14h hi ha prevista la cloenda de la festa amb els Diables de Ripollet i l’actuació del Poll Foll i hi haurà música amb el DJ local Siamiss. És a dir, un programa molt complet per celebrar la primera dècada de l’escola.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies