La regidoria LGTBI recurrirà el dictamen de la Generalitat sobre el llibret de HazteOír

Fa unes setmanes algunes AMPA van advertir a la regidoria LGBTI que havien rebut els llibrets editats per l’entitat HazteOír amb contingut contrari a la diversitat sexual i a la llei dels drets LGBTI. Des del consistori es va demanar a l’entitat ultra catòlica que no tornés a enviar els llibrets a les escoles del municipi i també es va presentar una denúncia davant la Generalitat. El dictamen de la denúncia deixa impune la publicació i enviament del llibret ‘Sabes lo que quieren enseñar a tu hijo en el colegio, las leyes de adoctrinamiento sexual’ malgrat reconèixer que “tota la informació que conté el fulletó és contrària a la llei”. El regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sànchez, diu “no entendre com és possible que no es tramiti cap sanció” i anuncia que l’Ajuntament presentarà “els recursos i al·legacions que escaiguin contra aquest dictamen”.
La polèmica pel llibret s’ha vist augmentada l’última setmana per la intenció de l’entitat HazteOír de portar a Catalunya un bus amb missatges contra la transsexualitat.
Al nostre municipi, tant ERC, a través d’un comunicat de premsa, com la regidoria LGBTI han mostrat el seu rebuig a la campanya. Des de l’Ajuntament s’han adherit al manifest fet des de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya que demana a la Generalitat que “prohibeixi el pas del bus de l’odi pels carres i places dels nostres pobles i ciutats” i demana que “cal ser més contundent que mai davant aquest perillós augment de manifestacions que fomenten la transfòbia”.
Hissada de la bandera Transsexual
Ja es va fer l’any passat, però enguany i davant els esdeveniments viscuts la hissada de la bandera transsexual a l’Ajuntament el proper dimecres 15, dia de la Visibilitat Transsexual, agafa més rellevància. L’acte serà a les 11.30h i comptarà amb la participació de l’entitat Generem.
L’any passat la bandera d’aquest col·lectiu es va penjar al balcó de l’edifici de la sala de plens i va comptar amb la participació de l’Associació de Transsexuals de Catalunya (ATC).

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies