Medi Ambient reforça el manteniment a parcs i jardins els caps de setmana

La regidoria de medi ambient ha explicat aquesta setmana algunes de les accions que estan duent a terme en referència al manteniment i la millora dels espais verds del municipi.
Des del passat mes de gener es compta amb sis treballadors contractats per sis mesos a través del projecte Treball Formació de la Generalitat, aprenents que estan ajudant a les tasques de manteniment i també a la plantació de cercles arbustius en alguns parcs i jardins. A través del PMO també s’han contractat per tot aquest any 2017 dues persones que es dediquen a la neteja de parcs durant el cap de setmana. “Netejaran i faran tasca de sensibilització als usuaris dels parcs”, ha explicat la tècnica de medi ambient Rosa Moragas. Una tasca de sensibilització a la qual l’Ajuntament també ha destinat 90 cartells indicadors als parcs amb avisos contra les caques de gos, els pixums, la brutícia o les restes de festes i ‘botellons’.
Poda i plagues
A més de les tasques de manteniment ara s’està desenvolupant la poda selectiva només en els arbres que ho requereixen, “en general els arbres no s’han de podar, s’han de deixar créixer lliurament”, apunta Moragas. L’Ajuntament fa una crida als veïns que tinguin problemes amb algun arbre per tal que ho comuniqui.
Tanmateix també es manté la lluita contra la processionària, una plaga que ha revifat a algunes zones degut a la manca de cura en arbres afectats situats en terrenys privats.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies