Luís Tirado: “Volem fer créixer l’agrupació per tornar a guanyar les municipals”

Des del passat dijous Luís Tirado és el nou primer secretari del PSC a Ripollet. Va ser escollit amb el 100% dels vots per l’assemblea de l’agrupació, en ser l’únic candidat. Agafa el relleu de Rosa Martín i l’acompanyen a l’executiva els regidors Maria Lladó (Secretaria Organització) i Juan Molina (Política municipal). Tindrà a Alberto Castro (Comunicació) com adjunt al primer secretari i confia en noms històrics de la formació com Rosa Espàrrach (Adjunta a dinamització) però sobretot destaca la incorporació de set persones noves, algunes que inclús no havien militat activament fins ara: Eva Herrera (Educació i Adjunta a organització), Diego Puig (Formació i Xarxes Socials), Mari Carmen Gutiérrez (Dinamització i igualtat), Javier González (Comerç, Industria i Treball), Francisco Herrador (Cultura, programes i acció electoral), Manuel Parra (Gent Gran, Serveis Socials i Salut) i Angel Blanquez (Vocal). Cares noves i gent jove dirigint el partit però mantindran com a portaveu del grup municipal a Juan Parralejo i com a suplent a Rosa Martín.
Revista de Ripollet: Com valora que no hi hagués cap altra candidatura?
Luís Tirado: Hi havia molt interès però vaig parlar amb molta gent i tots coincidien que la llista que jo presentava era la millor opció. Encara que no m’hagués important que hi hagués més llistes.
RdR: Has format una executiva de canvi, renovadora. 
L.T.: Mantenim les arrels però incorporem gent nova. Volem trencar amb l’executiva anterior, que ho ha fet molt bé, però ja portava molt temps i ara volem donar una nova imatge del PSC. I estic satisfet perquè a tothom que li he demanat que s’incorporés a l’executiva ha acceptat.
RdR: Quin és l’objectiu de la teva executiva?
L.T.: L’objectiu és tornar a guanyar les eleccions municipals. Som l’alternativa a l’actual govern. I per fer-ho volem fer créixer l’agrupació, tenir més militants i més gent per fer la millor llista paritària possible d’aquí a dos anys. I com que molts som nous o portem poc temps el primer que volem fer és conèixer i aprendre.
RdR: A la presentació de la teva candidatura vas parlar d’obrir l’agrupació al poble. Com ho fareu?
L.T.: Ja ho estem fent. Farem reunions amb tots els partits polítics i les entitats. La primera serà amb l’AV de Can Mas, és el meu barri de sempre i malgrat ara visc a Pinetons, vull començar per allà. Tenim previst un calendari de trobades i de fet, aquesta setmana, ja hem parlat també amb la Plataforma No a la Benzinera.
RdR: Com valores el nou acord de relació entre el PSC i el PSOE?
L.T.: El proper diumenge 19 tenim Consell Nacional del PSC i ho debatrem. El més important és que els militants del PSC podrem votar els càrrecs del PSOE. Però ho hem de mirar en detall, encara que confiem en l’Iceta i si ha pres ell l’acord, serà un bon acord.
RdR: Patxi López, Pedro Sànchez o Susana Diaz?
L.T.: Jo estic a la plataforma en suport a Pedro Sànchez. És qui pot agrupar les esquerres a Espanya. Però l’elecció és un tema personal, no faré campanya dins l’agrupació, cadascú votarà a qui vulgui, perquè al PSC votem.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies