La Gresca ajorna fins el dissabte 8 d’abril la celebració del Holi per la previsió de pluja

Amb l’arribada de la primavera, els països Hindús celebren la popular festa del Holi, un festival protagonitzat per la música i el color. Però des de fa uns anys, aquesta festa s’ha popularitzat arreu del món.
L’any passat, durant la Festa Major, Ripollet va acollir la celebració del Holi nocturn, amb pigments fluorescents. Ara, el Centre d’Esplai la Gresca ha volgut impulsar la celebració de l’arribada de la primavera amb el 1r Holi diürn a Ripollet. La festa estava prevista per aquest dissabte 25 de març a partir de les 10.30h al Parc Massot (al costat del CAP II). A banda, també hi haurà exhibicions de Bollywood i Zumba fins les 13h. Però finalment i davant les previsions de pluja l’entitat ha ajornat la celebració pel proper dissabte 8 d’abril amb el mateix horari i programa que hi havia previst.
Seguirà, per tant, la venda les bosses de colors amb un preu de 2 euros per bossa, 10 el pack de cinc bosses i ulleres de sol. A Ripollet es podran comprar al Centre Cultural (a la sala d’assaig d’Epidemic Dance Show) dijous fins les 19h i divendres fins les 20h; a la Gurri Taverna i a la seu de La Gresca.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies