El Ripollet perd contra l’Hermes i s’acosta perillosament a la zona de descens (2-1)

El Ripollet CF no va poder fer bona la màxima de “nou entrenador, victòria assegurada. José Luis Duque s’estrenava a la banqueta del Ripollet a casa del Fundació Privada Hermes, un rival que es troba antepenúltim en la taula classificatòria (2-1).
Els ripolletencs van començar el matx molt més endollats i van gaudir de diverses ocasions de gol, fins que al minut 23 Vicente Bermúdez va marcar la primera diana del duel. Tot i les oportunitats dels homes de Duque el partit va arribar amb victòria visitant per la mínima. Tot just començar la segona part el Ripollet es va trobar amb un gol en contra. L’Hermes va aprofitar un servei de banda per empatar el partit. Només sis minuts després els locals van aconseguir capgirar el marcador gràcies al penal provocat per Josué Fernández, que significava la segona groga del ripolletenc.
Amb un home menys i el marcador en contra els vermells no es van acovardir i van intentar fer l’empat. Al minut 73 es van trobar un penal a favor que ‘Chema’ Aznar va errar. Amb aquest resultat l’equip es queda a un punt de la zona de descens directe.
Fotografia del CF Ripollet 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies