Mamicria debat sobre els problemes i les dificultats que acompanyen la maternitat

Dins els actes del Dia de la Dona l’entitat local Mamicria va organitzar el passat dijous 23 un debat sobre la vivència de la dona durant el postpart. Hi van participar una dotzena de dones i alguns homes i la tertúlia va posar sobre la taula els problemes que comporta la maternitat. Les pròpies participants van explicar que “desconeixes el que et vindrà a sobre” i van sentenciar que “la maternitat és pressió en tots els àmbits”. I parlant de les seves pròpies experiències van assenyalar que la crisi postpart són realment dues, una en donar a llum i l’altra “quatre mesos després quan t’has d’enfrontar a tornar a la feina”. Així van aparèixer en el debat les dificultats per conciliar la vida familiar i laboral i la majoria van coincidir que caldria “més temps”, “si tinguéssim més llibertat econòmica podríem viure la maternitat fins el moment que estiguéssim preparades” però per això “s’hauria d’entendre la maternitat també com un fet productiu per a la societat”. Tot plegat mesures que ajudarien a no oblidar que “som mares i també dones”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies