Campanya especial per identificar i esterilitzar animals de companyia

La Fundació FAADA per l’assessorament i acció en defensa dels animals ha iniciat la campanya ‘Sóc Responsable’ amb l’objectiu de promoure la identificació i l’esterilització dels animals de companyia. Gràcies a la campanya (socresponsable.org) els propietaris de gats, gossos i fures gaudiran fins a finals d’abril de descomptes als centres veterinaris adherits. Al nostre municipi hi participen els centres Faunarama (935944450), Faunarama 2 (935940044) i Centre Veterinari de Ripollet (935807684). Gràcies a la campanya en els últims cinc anys s’ha tractat a tota Catalunya 36.695 animals.
Cal recordar que la identificació dels animals és obligatòria per llei.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies