L’associació El Rabeig enceta el seu primer cicle de formació per a famílies i educadors

L’associació El Rabeig va organitzar dissabte passat una xerrada sobre la Teoria dels Nivells Harmònics del desenvolupament, en el marc del seu 1r cicle de formació per a famílies i educadors. Per tal de parlar sobre el tema, l’entitat va convidar la psicòloga Adelina Barbero, que va donar algunes claus sobre el desenvolupament dels nens que sovint se’ls anomenen “diferents”. Adelina Barbero va destacar que “cal fer que els infants creguin en sí mateixos, que intentin fer les coses per sí sols perquè estan capacitats per fer el que sigui, no s’han de posar límits”. En aquest sentit, la psicòloga va fer èmfasi en el paper de les famílies, “els infants necessiten que creiem en ells”. En quant a les pors, Barbero va explicar que “la por no ajudarà a créixer, pot frenar el desenvolupament”. Per acabar, la psicòloga va parlar sobre la importància de la comunicació en aquests casos, “l’espai de comunicació i diàleg s’estableix a curta distància, amb relacions properes”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies