Es crea una comissió per estudiar la forma de gestió del servei de neteja d’edificis

El govern vol municipalitzar el servei de neteja d’edificis municipals i en el ple de març va iniciar el procés per fer-ho en crear un comissió d’estudi per l’exercici de l’activitat. La comissió aprovada amb els vots a favor de tots els grups, excepte el PP que es va abstenir, estarà formada per set tècnics i set polítics, un de cada grup del ple més la regidora no adscrita. La comissió tindrà tres mesos per determinar si és convenient que l’Ajuntament exerceixi l’activitat i deixi de fer-ho com fins ara a través d’un contracte amb l’empresa Servicios Especiales de Limpieza, que ocupa a 49 persones. El contracte, de fet, va ser prorrogat al ple de gener per tal de guanyar temps i poder així estudiar “quina és la millor manera de gestionar el servei”, en paraules de la tinent d’alcalde Pilar Castillejo.
Des de l’oposició, Víctor Diéguez (PP) es va queixar que malgrat fer ara una comissió “ja s’avança la solució prèviament, la municipalització”. Xavier Peñarando (PDeCAT) va apuntar que fer la comissió “és positiu” però va lamentar “que anem tard, s’hauria d’haver començat abans”. En la mateixa línia va parlar Juan Molina (PSC) demanant “que es posi en marxa aviat”.
-. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies